Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگله ایسکانیوز اظهار کرد: اگر اختلاف موجود میان حقوق و دستمزد اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های دولتی را قیاس کنیم، در استان تهران تقریباً اختلافی را حداقل در خصوص اساتید مشاهده نمی‌کنیم؛ اما در بعضی از استان‌ها مانند خوزستان به علت وجود شرایط خاص مثل شرایط آب و هوایی یا وجود مناطق پر خطر، ممکن است کمی به اختلاف دریافتی اساتید و کارکنان اضافه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع بعدی بحث تعیین حق پایه بوده که با تغییر به وجود آمده در محاسبه آن توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، اختلاف حقوق دریافتی خیلی کمتر شد.

افروس عنوان کرد: با تغییراتی که امسال ایجاد شد و افزایش 1 تا 57 درصدی حقوق کارکنان و افزایش تا 40 درصد برای بعضی از اساتید با پایه‌های علمی بالاتر، این فاصله حقوق دریافتی دانشگاه‌های دولتی و دانشگاه آزاد به مراتب کمتر از گذشته شده است. در سطح استان خوزستان ما میانگین حدود 30 درصد افزایش حقوق برای کارکنان دانشگاه آزاد را داشته‌ایم. ایراد و اشکال اصلی در میزان حقوق دریافتی کارکنان که مورد توجه قرار گرفته است، تفاوت حقوق کارمندان برخی شرکت‌های تولیدی مانند نفت و گاز و پتروشیمی است که به خاطر ماهیت تولیدی بودن این مجموعه‌ها، ممکن موادری در احکام حقوقی نیروهای این مجموعه‌ها درج شده باشد که رقم دریافتی نهایی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

 وی با اشاره به مقایسه اشتباه برخی افراد میان حقوق دریافتی بعضی مشاغل خاص با حقوق کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یا برای نمونه به بعضی از مشاغل، مانند رانندگان بی آر تی یا کارگران شرکت‌های فولاد و ذوب آهن که ساعات طولانی و در شرایط دشوار کار میکنن، مبلغی را تحت عنوان سختی شغل دریافت می‌کنند که به حق است و همکاران ما باید این موارد را در مقایسه‌های خود مورد توجه قرار دهند. دانشگاه آزاد یک مجموعه خصوصی است و در بازه زمانی خاصی حقوق و مزایای کارکنان و اساتید ما با اضافه کردن عناوین خاصی مانند طرح‌های برون دانشگاهی، تشویقی مقاله، حق آزمون، کارانه و مواردی از این قبیل، به ارقام قابل توجهی می‌رسیده است؛ اما الآن با توجه به شرایط سخت مالی‌ای که دانشگاه آزاد با آن مواجه است، مجبور به اتخاذ سیاست‌های مالی انقباضی شده‌ایم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اطهار کرد: نرخ افزایش حقوق اساتید دانشگاه آزاد در سال جاری از دانشگاه‌های دولتی به مراتب بیشتر بوده و بعضاً تا 3 برابر رشد داشته است اما متاسفانه به علت بالا رفتن شدید تورم سالیانه، این افزایش حقوق خیلی مورد توجه قرار نگرفته است.

افروس با تشریح طرح ارزیابی عملکرد واحدهای دانشگاهی گفت: ارزیابی عملکرد واحدها برای هر استان‌، شامل چند شاخص مانند سوددهی واحد، میزان درآمدزایی غیر شهریه‌ای، عدم انحراف در بودجه و موارد مشابهی است که اختیار افزایش یا کاهش حقوق از بازه منفی ده درصد تا مثبت ده درصد را در اختیار استان قرار می‌دهد. در سطح استان خوزستان این افزایش‌ها که بر اساس ارزیابی عملکرد اعمال شده تقریباً مورد رضایت بوده و با اعتراضی مواجه نشده است. این ارزیابی‌ها می‌تواند باعث ایجاد تکاپو در واحدها در راستای تلاش برای بهره وری بیشتر و اصلاح ساختارهای معیوب بودجه ریزی و اداری شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد افزود: در خصوص درآمدهای غیر شهریه‌ای، با توجه به زیرساخت‌های مناسبی که برای حمایت از دانش بنیان‌ها به وجود آمده ، سرمایه گذاری مناسبی روی این مجموعه‌ها از طریق جذب حمایت‌های مالی و غیرمالی صورت گرفته است؛ اما این موضوع که شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش بنیان ممکن است زود بازده نباشند و برای سودآوری به زمان بیشتری نیازمند باشند مطلب درستی است و به همین خاطر ما به اساتید توصیه می‌کنیم که صرفاً به این موارد دانش بنیان متکی نباشند و از ظرفیت‌های دیگر دانشگاه مانند آزمایشگاه‌های ماموریت گرا که توانایی سرویس دهی به بیرون از دانشگاه و جامعه را دارند، بهره ببرند و با تولید درآمدهای جدید باعث افزایش حقوق دریافتی خود شوند. برای مثال اساتیدی که تا به حال در این حوزه‌ها فعالیت مناسبی داشتند، در طرح الف و ب اساتید نیز موفق به قرارگیری در گروه الف شده‌اند که خود باعث افزایش قابل توجه حقوق و مزایای این اساتید شده است. حتی کارمندان و کارکنان دانشگاه در دیگر بخش‌ها هم می‌توانند با استفاده از این ظرفیت‌ها و ارتباط گیری مناسب با جامعه و صنایع و از طریق به کارگیری امکانات موجود در دانشگاه به درآمدزایی بیشتری برای خود و دانشگاه دست پیدا کنند و محدودیتی برای استفاده این عزیزان وجود ندارد.

افروس در پایان با اشاره به طرح تهیه زمین و مسکن برای کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در استان خوزستان به نحو احسن موضوع ساخت و تهیه مسکن برای اساتید، کارکنان و حتی بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی در حال پیگیری است. ما قصد داریم تا متناظر با امکانات، شرایط و زمین‌های موجود در شهرستان‌های هر استان، بحث تهیه و ساخت مسکن برای کارکنان را پیگیری کنیم و این بحث در واحد اهواز به عنوان مرکز استان تا حد بسیار مناسبی پیش رفته است و امیدواریم به زودی بتوانیم پروژه‌های تعریف شده را آغاز کنیم.

خبرنگار: علی طاهری زاده

انتهای پیام /

کد خبر: 1144018 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی حقوق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان حقوق دریافتی مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی

به گزارش پارس نیوز ، سیدصولت مرتضوی در حاشیه برنامه پاسخگویی به سوالات مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، با بیان اینکه همه تلاش دولت این است که معوقات بازنشستگان تامین و پرداخت شود، اظهار کرد: سال گذشته و فروردین‌ماه امسال، بخش قابل توجهی از مطالبات بازنشستگان از جمله فرهنگیان بازنشسته در حوزه رتبه‌بندی پیش‌بینی، تامین، تخصیص و پرداخت شد. بخش قابل توجهی از مطالبات معوق سنواتی‌ سایر بازنشستگان نیز پرداخت شد.

دریافت بخشی از سهام آلومینیوم جنوب برای تادیه مطالبات بازنشستگان کشوری 

وی ادامه داد: بخش دیگری از مطالبات مانده که حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان است که خوشبختانه با دستوری که رییس جمهوری دادند و مصوبه هیات وزیران، بخشی از سهام آلومینیوم جنوب را برای تادیه مطالبات بازنشستگان کشوری دریافت کردیم. سند آن در حال انتقال است که باید تبدیل به ریال و پرداخت شود. همه تلاش ما این است که با قید فوریت این بخش از مطالبات بازنشستگان کشوری را هم پرداخت کنیم.

افزایش ۳۵ درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی

حقوق سایر سطوح درآمدی ۲۲ درصد + ۶۵۰ هزار تومان افزایش یافت

مرتضوی در ادامه از اعمال افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: ۳۵ درصد به حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی اضافه شد که این افزایش از اول فروردین امسال اعمال می‌شود. بخش دیگری از بازنشستگان نیز سایر سطوح درآمدی هستند که افزایش حقوق این افراد ۲۲ درصد + ۶۵۰ هزار تومان است؛ این رقم نیز اعمال و با حقوق اردیبهشت و خردادماه تحت عنوان مطالبات معوق پرداخت خواهد شد. 

۶۰ میلیون ایرانی مشمول دریافت کالابرگ 

تعیین تکلیف تداوم یا اتمام طرح فجرانه کالابرگ طی روزهای آتی 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به موضوع کالابرگ  نیز اشاره و با بیان اینکه بالغ بر ۲۰ میلیون خانوار در دهک یک تا هفت درآمدی تحت پوشش طرح کالابرگ الکترونیکی قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ میلیون نفر از جامعه ایرانی مشمول کالابرگ شدند.

وی ضمن تشکر از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ افزود: با کمترین ضریب خطا و معطلی، حدود ۲۲۰ هزار فروشگاه با طرح همکاری کردند. سامانه مطلوبی طراحی شده و از این پس خدماتی که دولت قصد دارد در حوزه‌های مختلف ارائه کند، از بستر این شبکه ارائه می‌شود.

مرتضوی در ادامه در پاسخ به سوال ایسنا درخصوص برنامه دولت برای تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک نیز اینگونه پاسخ داد: در حال بررسی هستیم؛ سه ماه طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک اجرا و پرداخت شد. در حال ارزیابی نقاط قوت و ضعف هستیم و تصمیمات آتی را طی چند روز یا چند هفته آینده اعلام خواهیم کرد.

مرتضوی در ادامه سخنان خود به بخش کار و اشتغال اشاره کرد و گفت: ما به هدف‌گذاری رئیس جمهوری مبنی بر ایجاد سالی یک میلیون فرصت شغلی هم در سال ۱۴۰۱ و هم در سال ۱۴۰۲ دست پیدا کردیم که این یک میلیون فرصت شغلی به شیوه‌های مختلف راستی آزمایی و بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: یکی از تهدیدها، ضریب پشتیبانی صندوق تامین اجتماعی بود که با تدابیر اندیشیده شده، ضریب پشتیبانی هم حفظ شد و کاهشی نشد.

افزایش ۳۰ درصدی مستمری‌ مددجویان بهزیستی

مرتضوی در بخش دیگری به افزایش ۴۰ درصدی مستمری‌ مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: در سال جاری در اجرای قانون این موضوع با افزایش ۳۰ درصدی همراه است که اعمال و پرداخت شده است. حسب گزارش رئیس سازمان بهزیستی، تقریبا از جامعه هدفی که باید تحت پوشش قرار بگیرند، پشت نوبتی نداریم.

معیشت مردم و آسیب‌های اجتماعی؛ دو دغدغه رئیس جمهور 

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص موضوع آسیب‌های اجتماعی نیز گفت: پدیده آسیب‌های اجتماعی آزاردهنده شده و رئیس جمهوری نیز نسبت به تمام مسائل کشور حساسیت دارند، اما نسبت به چند مسئله حساسیت خاصی دارند که یکی از آنها بحث معیشت مردم است که نسبت به این موضوع همواره تدبیر و برنامه‌ریزی داشته و به دولتمردان تاکید موکد دارند. یکی دیگر از دغدغه‌های رئیس جمهور آسیبهای اجتماعی است؛ باید سن ازدواج به سن مطلوبی برسد و خدای نخواسته طلاق در کشورمان نباید روند افزایشی داشته باشد و حتما باید کاهشی باشد. البته نظام آسیب‌های اجتماعی در کل دنیا وجود دارد اما زیبنده کشور ما نیست و در این راستا برنامه‌ریزی‌های متنوعی هم صورت گرفته است.

مرتضوی ادامه داد: بخش اعظمی از کار در حوزه آموزش، تبیین‌گری و ارائه تسهیلات است که برعهده ماست. شاید یکی از دلایل افزایش سن ازدواج همین مسئله اشتغال باشد که وزارت رفاه و دولت همه تلاشش این است که بتوانیم اشتغال را افزایش دهیم که الحمدالله در حال تحقق است. در سایر حوزه‌ها نیز در حال برنامه ریزی هستیم که باید برنامه‌های متنوع فرهنگی داشته باشیم. امید است بستر مناسب را برای کاهش آسیبهای اجتماعی فراهم کنیم.

تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران همچنان بر عهده شورای عالی کار

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص ارسال لایحه‌ای به مجلس درباره حقوق کارگران نیز توضیح داد: چند موضوع در دستور کار قرار دارد که یکی از آنها بحث امنیت شغلی است که لایحه امنیت شغلی را به دولت تقدیم کرده‌ایم و در کمیسیون‌های فرعی و اصلی تصویب شده و منتظر طرح آن در صحن دولت هستیم. وزارت تعاون، کار و رفاه همچنین پیشنهاد اصلاحیه ماده ۴۱ و ۱۶۷ را داشته و در جلسه‌ای که به مناسبت روز کارگر با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، برخی نمایندگان و تشکلها از ایشان درخواستی داشتند که ماده ۴۱ به همان سبک باشد و همواره شورای عالی اشتغال حداقل حقوق و دستمزد را تامین کند و برعهده مجلس قرار ندهیم.

وی ادامه داد: رئیس جمهوری اشاره‌ای داشتند که ما درک کردیم و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • سومین اجلاس هم‌اندیشی معاونان توسعه دانشگاه آزاد اسلامی چگونه گذشت؟
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • وزیر کار تکلیف افزایش حقوق کارگران را روشن کرد
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی